Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е

...
 Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е
Коментари Харесай

Нинова: Ламбо, с теб сме, дръж се!

 

" Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е изпаднал в кома. От седмица съм в непрестанен контакт с лекарите от ВМА и знам, че те вършат всичко допустимо. Благодарим им. За страдание положението му е тежко. Моля се от все сърце да се оправи. Ламбо, хвани се, дребничък. В този  сложен миг сме до теб и те обичаме ", написа в обществената мрежа Корнелия Нинова.

Лошите вести за Ламбо се потвърдиха. Лекарите във Военно-медицинска академия се борят за живота на Стефан Данаилов. Големият български артист е бил настанен по неотложност в реанимация, откакто е изпаднал в кома, потвърдиха източници на „ Монитор “.

Легендата на българското кино и спектакъл бе признат в лечебното заведение при започване на месеца с затруднения след вирус. В следствие стана ясно, че е развил белодробна емболия и е трябвало да му бъде направена пункция. Вчера обаче положението му внезапно се е влошило и той е изпаднал в безсъзнание.

От ВМА отхвърлиха отказаха всевъзможни мнения, включително и дали е в схващане.
След случай през август Ламбо бе признат по неотложност в болница в Бургас, където му беше направена интервенция на тазобедрената става. След спомагателни проучвания през септември на огромния актьор бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря. Въпреки това той се върна на сцена и даже игра в няколко постановки, където героят му е в инвалидна количка. За задачата беше придвижван в провинцията с медицински бус, оборудван като кола за спешна помощ и придружаван от сестра, която да следи положението на легендата.

Данаилов страда от паркинсон, високо кръвно и сърдечни проблеми. Преди време претърпя и онкологично заболяване като поради възобновяване си цели 5 години не се бе качвал на сцена. Направи го още веднъж през юни тази година – освен това на скутер на сцената на Народния спектакъл.

Той бе част от екипа на " Актрисата " и влезе в ролята на застаряващ ухажор с тип на хипи, с дълги сиви коси и с фланелка " Аз победих анорексията ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР